Meidänhän piti lopettaa tokoilu uusien sääntöjen myötä. Vaan minkäs teet, kun puolet elämästään on tokon parissa puuhaillut, niin eihän siitä niin vain eroon pääse. Sitä paitsi Poju meni todella hienosti viimeisimmässä kokeessa, karkasi vain kerran liikkuria moikkaamaan ja tuli käskyllä takaisin, joten uusillakaan säännöillä meitä ei ehkä olisi ajettu kehästä pois.

Olemmekin siis treenanneet merkin kiertoa, kapulan pitoa ja ruutua. Ehkä vähän ovat vielä vaiheessa... Kapulan pitoon en aio kovin paljon energiaani tuhlata - mitä enemmän Pojua yritän kieltää kapulan nakertamisesta, sitä epämieluisammaksi liike Pojun mielestä menee. Vaikka toistaiseksi olen yrittänyt ihan vain hyvällä kouluttaa. Jospa saisimme muut liikkeet siihen malliin, että kapuloinnin -20 p ei vie mahdollisuutta ykkösestä.

Uusi hyppy ei tuottane ongelmia.

bl0815-22.jpgbl0815-23.jpg

Ruutumerkeiksi kannattaisi hommata jotain betonilla täytettyjä...

bl0815-25.jpgbl0815-33.jpg

... vaikka kyllähän Poju joskus sinne ruutuukin ajautuu.

bl0815-31.jpgbl0815-32.jpg

Kokeilin eräänä helteisenä päivänä yhteiskaukoharjoitusta. Ekassa kuvassa koirat on jätetty maahan ja toisessa käsketty istumaan. Ei merkittävää edistystä, sanoisinko.

bl0815-20.jpgbl0815-21.jpg

Merkin kiertoakin on harjoiteltu. Läheltä onnistuu, mikäli jossain liki ei ole muuta kierrettävää. Seuraavassa kuvassa Poju on lähetetty kiertämään kuvasta nähden oikealla olevaa merkkiä.

bl0815-24.jpg

Oikeasti tämäkin liike on vain "pientä" hiomista vaille valmis. Merkkinä sattuneesta syystä kymmenkiloinen hiekkapönttö.

bl0815-18.jpgbl0815-19.jpg

Että tämmöistä tällä kertaa. Kapulasta en viitsi kuvaa laittaa. Tai siitä, mitä kapulasta on vielä jäljellä. Pitäisi saada uusia kapuloita. (Tämä on sitten pikku vinkki sorvaajalle.)