Pikku-Nikke-Nakertaja täytti tänään kolme vuotta. Ikä ja Poju ovat tehneet tehtävänsä ja Nikke on nyttemmin varsin rauhallinen ja kuuliainen pieni Otus. Vasta äskenhän se oli semmoinen räiväilevä karvapallo, joka nikerteli sieltä, mistä kiinni sai. Nykyään ollaan aika leppoisia, ainakin kotioloissa. Vaan eihän me missään niitä vieraita koiria täällä sivukylällä tähän vuodenaikaan nähdäkään, joten tiedä sitten, miten leppoisia oikeasti ollaan.



Rauhaa!

Tähän ikään mennessähän Nikken piti olla jo tottelevaisuusvalio. No, tavoitteesta on saavutettu vasta tarvittava näyttelytulos. Mutta ehkä ensi vuonna aloitamme tavoitteellisen tehotreenin, ja viimeistään syksyllä menemme jo avoimeen luokkaan. Juu, niin varmaan. Oman kerhon olisi tarkoitus anoa neljää koetta ensi kesälle, mutta katsotaan nyt.

Mutta onnittelemme pientä Nikkeä, virallisen 3-v-kuvan aika tulee, kun ulkona on pikkuisen valoisampaa. Toivottavasti vielä ennen joulua.



"Ennättäisköhän syödä nuo molemmat..." "Miks tolla on muka isompi annos..."



"Pikkasen kumminkin vaivaa tuo toinenkin lautanen..."

No oli tänään rapainen keli enkä todellakaan viitsinyt yhtä kuvaa varten ruveta koiria ensin pesemään, kun pihalle oli tarkoitus kuvanoton jälkeen palata.

Tulossa lähipäivinä: gepsi-kissa ja vesipeto. Ei viitti Nikkelin synttärijuttua muilla elukoilla sotkea.