Hiljaiseloa vietellään, mitään ihmeempää emme ole aikoihin tehneet. Tai no, Poju aloitti pentukurssin jokunen viikko sitten ja Nikke kävi möllitokossa sunnuntaina. Saatiin ykkönen, nippanappa mutta kumminkin. 163 pistettä. Olisi saattanut tulla ykkönen virallisessakin kokeessa samanmoisella suorituksella. Mölleihin ei koiria tungokseksi asti tullut, vaan kyllähän Nikke ja Mitzu ihan kahdestaankin pärjäsivät. Onneksi kehän ulkopuolella oli Nikken suorituksen aikana muukin koira, tuntui olevan vallan hyvä häiriö Nikkelle. Tuomari Anna-Maija jonkin verran moitti kovaäänistä käskytystäni, vaan pakkohan se oli käyttää vähän normaalia enemmän volyymiä, kun koira oli koko ajan sen näköinen, että lähtee moikkaamaan belggaria. Jalkapallonpotkijat kentän toisella laidalla häiriöivät myös tehokkaasti, eli sikäli ihan hyvä harjoituskoe osanottajapulasta huolimatta. 

Kävin hakemassa joku aika sitten luita piskilöille lähimarketista. Myyjä valitteli, että hän ei omilleen voi luita antaa, kun toinen haluaa omia kaikki luut itselleen ja tappelukin meinaa olla lähellä. Eipä ole tuota ongelmaa meillä, ainakaan vielä.



Näin lähekkäin onnistuu luunsyönti.

Poju on kova syömään marjoja. Kaikki käy.







Joka väittää, että koirat eivät syö pihlajanmarjoja, ei tunne labradoria.

Ei tarvita kummoista kepakkoa, etteikö sillä voisi leikkiä.





Tahtojen taisto.

Muutama lenkkikuva.



Heinänhaistelija.



Seisoja?



Ehkä kumminkin noutaja.

Poju ei vissiin halua olla vaalea labradori. Ainakin sillä tuntuu olevan kova tarve vaihtaa vähän väliä väriä tummemmaksi.



Viikon takainen kuva epäonnistuneesta hyökkäyksestä Nikkeä vastaan - Nikke kaatui lätäkön ulkopuolelle, Poju reunalle.



Ja tämänpäiväinen kylkimyyrykuva, komea liuku mutaisella tiellä sateella.

Hommasin vihdoin viimein häkin koiruloille autoon. Olisin halunnut kaksi erillistä tai yhden valtaisan häkin, mutta ostamani kokoisia ei kahta auton perälle sovi, niin tähän on tyydyttävä. Ehken kumminkaan laita molempia samaan häkkiin. Yhdelle pitäisi riittää, kokoluokitus 35 kg:n koiralle.



"Kaikkea sitä kans hommataan..."



"No ei tänne todellakaan kahta mahdu!!!"