Päädyin sitten lisäilemään kuvia vanhoihin kirjoituksiin. Voipi olla, että ihan kaikki kuvat eivät niitä samoja ole mitä alunperin, kun pelkän kuvatekstin perusteella tässä mennään. Mutta yritetään nyt ainakin tämänvuotisiin saada selkoa, kun näyttää nuo punaiset ruksit niin hassuilta. Toki sitten, kun enimmät kuvat on laitettu uudelleen, sattuu taas joku sähkökatko tai muuta vastaavaa ja se on sitten taas siinä. Mutta otan riskin.

Lapsikoira on vaan kasvanut. Itse en sitä niinkään huomaa kuin kuvista, mutta henkilöt, jotka Pojun näkevät kerran viikkoon tai harvemmin, sanovat sen kasvavan vauhdilla. Toki jos painoa tulee lisää kilo viikossa, niin täytyyhän sen jossain näkyäkin. Yöaikaan ei ole tullut lätäköitä lattialle enää aikoihin (viimeksi kun tätä mainostin niin seuraavana aamuna oli lätäkkö), eikä päivälläkään kuin ehkä kerran pari viikossa. Vaan onhan tuo vielä ihan kersa, huomenna 17 viikkoa. Rokotukset on nyt saatu, tosin olisi pitänyt rokotuttaa viisi päivää aikaisemmin niin olisimme päässeet kerhon järjestämään mätsäriin. Vaan haitanneeko yksi mätsärin väliin jääminen, enemmän harmittaa, kun syksyllä olisi Kokkolassa pentunäyttely, mutta emme sinnekään pääse. Poju on syntynyt päivää liian myöhään.



Tästä lähdettiin 10.6.2012.



Tässä oltiin eilen 12.8.2012. Onko siis Nikke kutistunut vai Poju kasvanut vai johtuneeko kokoeron kutistuminen vain siitä, kun Poju on suoristautunut?

Selvisi muuten sekin, miksi Pojulla on niin terävät kulmahampaat. Se pikku#%*& on kähveltänyt hiekkapaperia!



"Voi pahus. Nyt se huomas."

Vastaavalla koetoimitsijalla on tokokokeessa paljon paperihommia. Meillä vastaamattomilla onkin kokeen jälkeen edessä runsaasti kangashommia.



Kuka haluaa silittää?