Ei kannattaisi lähteä Vimpeliä kauemmaksi tokoilemaan vinkupiskin kanssa. Yritettiinpä kumminkin, kun toiselta varasijalta vielä mukaan päästiin. Kokkolassa siis käytiin ja vaikka siellä olikin eri kenttä kuin aiemmin Turren ja Akun kanssa käydessäni, niin hajut taisivat olla yhtä vahvat. Nikke ei sentään ihan koko aikaa nokka maassa kulkenut, mutta näkyipä alokasluokassa semmoisiakin.

Tuomarina Tiina Laakko.

Luoksepäästävyys 10.

Paikallamakuu 5 (toisella käskyllä maahan, jonkin verran vinkui puolen välin jälkeen, mutta ei todellakaan tarvinnut kahta käskyä istumaannousussa, kuten tuomari luuli kuulleensa)

Seuraaminen kytkettynä 5 (haahuili jossain ja lähes kaikki perusasennot jäivät tekemättä)

Seuraaminen vapaana 0 (seuraaminen? ai mikä seuraaminen? Perusasennot uupuivat tällä kertaa kaikki ja viimeisen täyskäännöksen jälkeen jäi ihmettelemään kääntymättä)

Maahanmeno 0 (Hienosti seisoi)

Luoksetulo 7 (meidän bravuuri, paitsi ei nyt. Tuli hitaasti ja jäi seisomaan nokka väärään suuntaan)

Seisominen 0 (piti olla varma nakki, kun joka käskystä vaan seisoi - paitsi seiso-käskyllä vaan käveli)

Hyppy 6 (Jee, jee, jee! Ekat pisteet hypystä kokeessa, pelasti meidän illan! Hyppäsi toisella käskyllä ja jotain muuta pientä, taisi jäädä seisomaan, yllätys yllätys.)

Kokonaisvaikutus 6 (Eipä tuolla esityksellä olisi kannattanut sitäkään antaa, Nikke oli ihan pihalla)

Pisteet yhteensä 74 ja teoreettinen sijoitus 8./10. Tulostaso oli kokeessa tosi heikko, yksi ykkönen alokkaassa. yksi kakkonen ja kolmanneksi tulleelle pisteitä alta 130. Kaksi keskeytti tai keskeytettiin, ei Nikkenkään keskeytys varmaan kaukana ollut.

Pitää paremmalla ajalla kertoa vielä lisää, samoin pitäisi päivittää Pojun kuulumisia, kun pieni agilitykoiranalku jo meni puomiakin kuin vanha tekijä.