Hyvää joulua. Onpahan taas sitä värssyä kuunneltu työmaalla jo pitemmän aikaa. Onhan se ihan kiva, että asiakkaat hyviä jouluja toivottelevat, mutta miksi ihmeessä aloittaa jo heti itsenäisyyspäivän jälkeen? Kaiken lisäksi kommentilla "jos ei enää ennen joulua nähtäisi". Eli siis jos on toivottanut hyvää joulua joskus sanotaanko 15. päivä ja samainen henkilö tulee vielä kerran vaikkapa 20. päivä, niin ei enää toivotellakaan hyvää joulua? Ko? Kö? Vähän pitkään osa on taas katsonut, kun vastaan "hyvää joulua, vaikka vielä nähtäiskin ennen joulua". Mutta määhän oonkin aina ollut vähän outo.

Sitten ihan aiheen vierestä. Ei liene tämän viikkoisella postinkantajalla mitään epäselvyyttä, mikä mahtaa olla tämän talon asukkaan ykkösharrastus. Maanantaina oli laatikossa Koiramme, Labradori sekä BassetBulletin. Keskiviikkona tuli Lapinkoira ja vielä torstaina Lakeuden noutajien Keheveli. (Ja sitten kun oikein aletaan miettiä, niin minullahan EI ole labradoria, ei bassettia eikä edes noutajaa...) Että silleen.

Mutta hyvää joulua kumminkin kaikille tasapuolisesti, vaikka olisin sitä jo aiemmin toivotellut. Tässä nämä viralliset joulukuvat.