Blondi päästi jälleen ajatuksensa harhailemaan.

Nykyautoissa alkaa olla kaikenlaisia hienouksia, kuten vaikka peruutustutka. Miten lienee, alkaako tutka piipata sisällä, jos takana tuleva ajaa liian lähelle? (Syytä olis, mitä kääntyi eteen keskellä kirkonkylää, #%!). Valitettavasti vain taitaa tutka toimia ainoastaan pakin ollessa päällä. Tai mistä minä sitä tiedän.

Näyttivät muitakin autojen hienouksia yhtenä päivänä telkkarissa. MINÄ en kyllä semmoiseen autoon koske, mikä automaattisesti alkaa jarruttaa, jos eteen tulee este. Siis oikeasti, siinä sitä körötellään traktorin perässä, kun auto lyö liinat kiinni etkä ohi pääse.??

Tuli aika hommata uusi kiuas. Mainoksissa oli joitakin aika epäilyttävän kuuloisia, pidemmän päälle varmaan aika kalliita ratkaisuja. "Kertalämmitteinen kiuas". Juu, pitäkää kertalämmitteisenne, minä ajattelin lämmittää sen toisenkin kerran. "Puukiuas". Sinne kun laitat tulen, niin taitaapi kertalämmitteiseksi jäädä sekin.

Ovat sitten jaksaneet ihan viime päiviin asti hokea säätiedotuksissaan "epävakaista säätä". Kyl maar tuo aika vakaasti on jo pari kuukautta satanut.

Ajankulu on suhteellinen käsite. Kaksi minuuttia tokokokeen paikallamakuussa kestää oikeasti puolisen tuntia. Kaksi minuuttia ruoanlaitossa kestää oikeasti puolisen minuuttia.

Näiden aatosten valossa erään asiakkaan tämäniltainen toteamus ei oikeastaan lainkaan hämmästytä. Siinä tulin valittaneeksi, että tätäkö se vanheneminen nyt teettää - pari kuukautta sitten oli olkapää tajuttoman kipeä (oli muuten ilmeisesti vain ärhäkkä tulehdus, parani tulehduskipulääkkeillä parissa viikossa) ja nyt on linkattu toista päivää kantapään kipeytymisen vuoksi. (Mies)asiakas siinä loihe lausumaan, että ole onnellinen, eturauhassyöpää et ainakaan voi saada. Pieni tauko ja jatkui: etkä aivohalvausta.