Pikainen päivitys tämänpäiväisestä tokokokeesta. Koe Vinnissä, tuomarina Ilkka Sten.

Luoksepäästävyys 10 (sikäli uskomatonta, että piski räksytteli suuntaan jos toiseenkin vielä tuomarin ollessa ekan koiran kohdalla - me oltiin kolmantena - mutta rauhoittui sopivasti ennen omaa vuoroaan)

Paikallamakuu 0 (pysyi reilun puoli minuuttia kunnes nousi istumaan, katseli ympärilleen ja lähti lopulta hyyyyvin hitaasti tulemaan minua kohti)

Seuraaminen kytkettynä 6,5 (haahuili, ei kontaktia, istumiset viiveellä)

Seuraaminen vapaana 6,5 (muuten parempaa kuin hihnassa, mutta istumiset jäi vissiin kokonaan tekemättä)

Maahanmeno 7 (näki kolme koiraa suoraan meidän menosuuntaan päin ja epäilin erittäin vahvasti liikkeen onnistumista, liikkeenohjaaja hoki onko valmistaan varmaan kymmenen kertaa ja minä eikä ollaa. Lopulta oli lähdettävä, käskyt kuuluivat varmaan kirkolle SIVU!!! MAAHAN!!!MMMMAAAHAN!! Mahtoi lapselta pettää jalat alta moisesta huudosta, mutta pääasia että maahan meni)

Luoksetulo 8 (edellinen karjuminen näkyi loppumatkan hidasteluna ja kiemurteluna, että ethän oo enää vihainen?)

Seisominen 9 (TÄLLAISTA sen seuraamisen pitäisi olla! Taisi huutaminen tehota, kun nyt mentiin tosi nätisti ja melkein heti pysähdyttiinkin)

Hyppy 0 ("tuolla on joku, ihan varmasti tuolla on joku. Niin, sanoitko jotain, mutku tuolla on joku. Joku tuolla on. Mitä sanoit? Näätkö, tuolla menee joku. Aaa, oisit heti sanonut että pitäs hypätä! Näin meillä hypätään! Mitä sanoit? Hei, kukas sää oot?" ja meni liikkeenohjaajaa tutkimaan.)

Kokonaisvaikutus 8 ("Kiitettävästi teit työtä, että saisit koiran huomaamaan itsesi", sano tuomari läksiäisiksi.)

Yhteispisteet 113, kolmostulos ja sijoitus perinteisesti viimeinen eli tällä kertaa 7. Mutta me saatiin tulos!!!