Meillä oli tänään yllätysmöllitoko. Yllätin itsenikin. Ei nyt ihan saavutettu täysiä pisteitä, mutta tulos kumminkin.

Luoksepäästävyys 10

Paikallamakuu 0, otin varman päälle ja jäin lähemmäs, jouduin myös antamaan useamman käskyn maahanmenoon. Nikke pysyi hyvin, pientä vinkumista olin kuulevinani. Istumaan ei noussut, mutta se ei ole mitään uutta.

Seuraaminen hihnassa 8, välillä väljyyttä ja istumiset oli vähän hakusassa.

Seuraaminen vapaana 6, haahuili ja tarkkakorvainen tuomari kuuli ohjaajan murinaa täyskäännöksessä.

Maahanmeno 9, läsähti äkkiä alas ja siellä pysyi. Eli loppuasento jäi puuttumaan.

Luoksetulo 10, ei ollut yllätys. tosin en tiedä, mitä oikeat tuomarit tykkää, kun koira tökkii kuonolla ohjaajan kättä sivulle tullessaan.

Seisominen 0, eipä tämäkään yllättänyt. Ei pysähtynyt. Uusintayrityksestä olisimme saaneet kasin, pientä valumista ja vinoutta.

Hyppy 0, eipä ollut tämäkään yllätys. Katsoi estettä kuin ei olisi semmoista ennen nähnytkään. Uusintayrityksellä hyppäsi käsimerkin avulla.

Kokonaisvaikutus 8, lepsu tuomari.

Yhteispisteet 106 ja luokkavoitto. Helppo homma sinänsä ainoana alokasluokan koirana ottaa luokkavoitto.

Positiivista oli huomata, että Nikke jopa keskittyi minuun. Lopussa alkoi kiinnostaa muut tapahtumat ympärillä, mutta lupaavalta näyttää.

Vaan oli illassa jotain negatiivistakin. Nikke on ainakin lievästi paukkuarka. Ei nyt ihan totaaliseen paniikkiin joutunut starttipistoolin äänestä, mutta kiskaisi pään pannan läpi ja pakeni autoon, lymyili katsomon alla ja selän takana eikä tohtinut alkuun mennä ampujan lähelle. Palautui kumminkin kohtuullisen nopeasti, ehkä peli ei ole täysin menetetty. Treeniä lisää?

Vielä pari kuvaa lisää Niinan ottamista treenikuvista:

Ei aavistustakaan, mitä tässä kuvassa tapahtuu, ainakin perusasennoksi jokseenkin... outo.

Tappajalappalainen.